Øygarden har signert Molde-spiss

327
Bilde: Brage Æsøy Titlestad, Fotballnerd.no.

Øygarden FK har signert Markus Eiane. Spissen kommer fra Moldes andrelag.

Eiane har tatt sine første steg i seniorfotballen i Bryne. Etter overgangen fra Bryne til Molde i 2019, har Eiane fått ett innhopp for førstelaget: Spissen ble byttet inn mot Sunndal i cupen i 2019, og fikk 22 minutter på banen.

Utenom det har 20-åringen vært aktiv for Moldes andrelag. I høsten 2019 var han på lån i Sola, og i høsten 2020 fikk han et låneopphold i Brattvåg. I Bryne, Sola og Brattvåg har han samlet erfaring i PostNord-ligaen.

Les også: Eirik Bakkes sønn har signert proffkontrakt med Sogndal

- Annonse -

Denne sesongen returnerer Eiane til norsk tredjenivå. Han har signert kontrakt med Øygarden etter å ha trent med laget en stund.

– Jeg har veldig troen på dette prosjektet her i Øygarden. Trivdes veldig godt fra starten egentlig, og jeg følte at jeg var ønsket. Etter samtaler med Tommy og gjengen i Øygarden har jeg veldig troen på at disse kan pushe meg og hjelpe meg å ta det neste stegene i min karriere, sier Eiane til Øygardens hjemmeside.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -