Özil: Jeg fikk gåsehud

135

Mesut Özil setter stor pris på den store støtten han har fått fra Arsenal-fansen.

- Annonse -

Mesut Özil har ofte blitt gjort til den store syndebukken når det ikke har gått på skinner for Arsenal. Den omdiskuterte tyskeren blir især ofte anklaget for å forsvinne i de store kampene. Det er dermed ikke sagt at den tyske playmakeren har et godt forhold til fansen. Faktisk tvertimot har han fortalt i ett intervju.

– Fansen har støttet meg helt siden jeg kom for fem år siden. På grunn av det har jeg kunnet spille på min foretrukne måte, sier Özil ifølge Football.London og fortsetter:

– Det å ha en egen sang er en unik ting for meg. Jeg fikk gåsehud første gang jeg hørte den, og det gjør jeg faktisk enda.

– Jeg er virkelig takknemlig for den fantastiske støtten.

Den tidligere Real Madrid-spilleren har spilt 204 kamper for Arsenal og har scoret 41 mål. Han er den mestscorende tyskeren i Premier Leagues historie, i tillegg er han også den som har flest assists.

- Annonse -

Kommentarer

kommentarer