Özil ut mot Arsenal: – Lojalitet er vanskelig å finne for tiden

116
Mesut Özil. Bilde: Granada, Wikimedia.

Etter å ha blitt utelatt fra Arsenals spillertropp til Premier League-sesongen, har Mesut Özil ytret seg på Twitter. Den tidligere tyske landslagsspilleren kritiserer klubben sin.

– Ved å signere min nye kontrakt i 2018, lovet jeg min lojalitet og troskap til klubben jeg elsker, Arsenal, og det gjør meg trist at dette ikke har vært gjensidig. Som jeg nettopp har funnet ut, er lojalitet vanskelig å finne for tiden, skriver 32-åringen.

Özil har ikke spilt en offisiell kamp for Arsenal siden Premier League-kampen mot West Ham 7. mars. Han er heller ikke medlem av troppen Arsenal har meldt for Europa League-sesongen.

– Før corona-pausen var jeg virkelig lykkelig med utviklingen under vår nye trener Mikel Arteta – vi har vært på en god vei og jeg vil si mine prestasjoner var på et virkelig godt nivå. Men så endret ting seg igjen, og jeg fikk ikke lengre lov til å spille fotball for Arsenal.

Les også: Frode Kippe-comeback i treningskamp

Özil har vært i Arsenal siden 2013/14-sesongen da han kom fra Real Madrid. I 254 offisielle kamper for klubben har den offensive midtbanespilleren scoret 44 mål og spilt 77 målgivende pasninger. Özils kontrakt varer ut sesongen.

– Hva mer kan jeg si? London føles fortsatt som hjemme, jeg har fortsatt mange gode venner i laget og jeg føler en strong tilknytning til klubbens supportere. Jeg kommer uansett til å kjempe for min sjanse, og lar ikke min åttende sesong i Arsenal slutte slik. Jeg kan love dere at denne harde avgjørelsen ikke kommer til å forandre noe i mitt tankesett – jeg kommer til å fortsette å trene så godt som jeg kan, og når jeg kommer jeg til å bruke min stemme mot umenneskelighet og for rettferdighet, avslutter Özil.

Engelsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger engelsk fotball

Kommentarer

kommentarer