På overtid! Meppen-seier mot Aalen

110

(Aalen – Meppen 1-2) VfR Aalen beholder sisteplassen i 3. Liga. Mot nedrykkstruede SV Meppen tapte Aalen på overtid. For Meppen var seieren den andre seieren på overtid på rad.

Allerede forrige helg hadde Meppen snudd kampen mot Uerdingen fra 0-2 til 3-2-seier på overtid.

Mot Aalen var Meppen best fra starten. Gjestene hadde ballen mest og kom til noen halvsjanser.

Det var derfor ikke ufortjent at Meppen scoret kampens første mål etter 25 minutter. Renè Guder ble spilt gjennom av Julian von Haacke og scoret sitt første mål for Meppen.

Deretter hadde Meppen flere gode muligheter til å score, men utnyttet dem dårlig. Aalen spilte dårlig, men utlignet ut av ingenting. Stephan Andrist driblet mot Hassan Amin og hamret ballen i nettmaskene.

Selv om andre omgang var jevnere, var det fortsatt Meppen som hadde de største sjansene. Begge lag gikk for tre poeng, men det var gjestene som var nærmest i løpet av hele omgangen.

Den fortjente scoringen for Meppen kom på overtid av overtid. Et hjørnespark bokset Raif Undiz foran føttene til Deniz Undav. Spisses hadde ingen vansker med å score.

Meppen (28 poeng) har fått en liten luke til nedrykksplassene. Aalen ligger på sisteplassen med 17 poeng.