Patrik på benken – Brynespiller scoret

283
Patrik Johannesen spiller for Egersunds IK Fotball. Foto; EIK Fotball

Bryne-spiller Meinhard Egilsson Olsen scoret mål for Færøyene i 1-1 kampen i VM-kvalifiseringen mot Moldova.

Kom inn som innbytter
Målet han scoret i landskampen var utlikningsmålet til 1-1. Olsen kom inn som innbytter for Joann Edmundsson etter 78 minutters spill.

Fem minutter senere fant han nettmaskene etter flott forarbeid av Brandur Hendriksson. Moldovas mål ble for øvrig scoret av Ion Nicalaescu etter ni minutters spill.

Odd-spiller Gilli Rólantsson Sørensen spilte hele kampen for Færøyene. EIK Egersund-spiss Patrik Johannesen satt hele kampen på benken. Det samme gjorde Bryne-spiller Rógvi Baldvinsson.