Payet: Derfor forlot jeg West Ham

320

I Januar ba Dimitri Payet klubben om å selge ham til Marseille. Nå begrunner han avreisen med at han var lei London.

Det kan gå lenge til London-klubben ønsker å høre navnet Dimitri Payet etter vinterens hendelser. Etter at profilen i januar fikk viljen sin og byttet til Marseille for om lag 200 millioner kroner, så har det ikke vært noe kontakt mellom Payet, og hans tidligere klubb. I et intervju med en fransk avis sier han nå at kjedsomhet var den viktigste grunnen til at han forlot klubben.

I fjor spilte West Ham god fotball. Klubben havnet til slutt på en syvende plass i Premier League, men til tider virket det som de kunne nesten komme blant de fire beste. Denne sesongen ser det langt fra noe enklere, klubben skiftet til nye stadion med en kapasitet på 60000, i håp om at West Ham ville bli en ny toppklubb i Premier League. Klubben er så langt på en skuffende 11 plass med sine 33 poeng etter 28 kamper.

Så kom vil til Overgangsvinduet i januar med spekulasjoner i hist og pist. Payets ønske om å forlate klubben går imidlertid lenger tilbake i tid. Slaven Bilic visste at jeg ville flytte til en annen klubb. Vi diskuterte det da jeg kom tilbake fra EM i 2016, sier han, ifølge ESPN.

- Annonse -

Payet spilte også betydelig bedre sist sesong enn han gjorde i starten på denne sesongen. Det var helt tydelig at Payet ikke lenger ønsket å være West Ham-spiller. Borte var alle detaljene og de dødelige-frisparkperlene. I stedet var det en slapp og sløv Payet, som møtte opp. Etter bytte til Marseille, franskmannen igjen blomstret, og nå er han tilbake til noe som likner det øverste nivået.

– Jeg hadde all den friheten jeg kunne drømme om, men formasjonen gjorde det vanskelig for meg å uttrykke meg. Du kan si jeg var lei, ja, sier han, ifølge ESPN.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -