Pedersen åpner for drømmeduo

799
Henrik Pedersen og Jostein Flo signerer unggutt. Foto: Bjørn Marstrøm Johannesen, Fotballnerd.no

Strømsgodset-trener Henrik Pedersen utelukker ikke en drømmeduo med Fred Friday og Lars Jørgen Salvesen i årets sesong.

-Når du har to så dyktige angripere så skal det være måter hvor de to kan spille sammen på. Men vi har 13 kamper i april og mai, da er det en kjempestyrke at de også kan avløse hverandre, sier Henrik Pedersen og fortsetter:

– Vi har en fleksibilitet i systemet som gjør at vi kan gjøre begge deler, sier Henrik Pedersen i en e-post sendt til Fotballnerd.no av Strømsgodsets kommunikasjonssjef  Magne Jordan Nilsen.

Pedersen har store forventninger til nevnte Fred Friday.

- Annonse -

– Fred Friday har jeg store forventninger til. Han er vel den spilleren i troppen som har prestert på høyest nivå i Nederland. Men vi er også klar over at dette er et prosjekt som tar litt tid. Ikke bare det å få Fred tilbake, men vi skal videreutvikle ham fra sitt gamle nivå til å bli enda bedre. Nå trener han godt og viser en stor sult i hverdagen, sier Pedersen.

Godset-treneren mener laget er langt bedre enn de fikk vist i fjorårets sesong.

-I 2021 skal vi videreutvikle vår måte å spille fotball. Vi har gjort en grundig analyse av 2020-sesongen, på hva som var bra og hva vi skal forbedre, slik at vi blir enda mer effektive i spillestilen. Jeg har store forventninger til sesongen 2021, sier Pedersen og fortsetter:

– Vårt unge lag er blitt ett år eldre med tanke på erfaring, men vi er også klare til å komme dypere ned i spillestilen. Jeg har store forventninger til at vi skal krabbe høyere opp på tabellen i år, sier Pedersen.

Målsettingen for årets sesong er ikke satt foreløpig.

-Når vi har satt troppen, vil vi lage vår målsetting for sesongen. Men selvsagt skal vi lenger opp. Vi er ikke her for å ligge som nummer 13. Vi kommer tilbake med målsettingen, sier Pedersen.

Han vil ikke plukke ut noen spesielle enkeltspillere som årets komet.

-Jeg tror den beste Godset-spilleren i 2021 blir laget. I vår måte å spille fotball er vi avhengig av alle spillerne. Det er kollektivet som skaper individualistene i Strømsgodset, sier Henrik Pedersen.

Les også: Salvesen: – Friday har mye fotball i seg

Les også: Godset forsterker med tidligere Eliteserieprofil

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -