Pep takker Bayern og Tyskland

107

Pep Guardiola takket hele Tyskland etter at Bayern sikret sitt fjerde mesterskap på rad, etter seieren over Ingostadt i går.

FC Bayern München sikret i går det fjerde mesterskapet på rad, noe som er i historisk i Bundesliga. Pep Guardiola har ledet klubben til tre titler. Og etter det var sikret kom han med full av lovord om alle i klubben.

– En stor del av æren til alle ansatte, fansen og spillerne. Alle sammen har hjulpet oss til dette. Jeg vil også gi komplimenter til Borussia Dortmund, som har hatt en vanvittig sesong, og har presset oss gjennom hele sesongen.

– Jeg vil gjerne dele denne tittelen med Jupp Heynckes. Vi har oppnådd noe stort sammen – fire titler på rad. Jeg vil også gjerne takke alle menneskene rundt om  i Tyskland. Jeg er glad for den erfaringen som vi har gjort sammen, sa Guardiola etter kampen til Bayern offisielle nettside. Det var alt i alt Bayerns 26 Bundesliga-tittelen.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -