Perisic nær Arsenal-overgang

517

Bare detaljer gjenstår i forhandlingene med Inter Milan før Perisic kan kalle seg Arsenal-spiller.

Arsenal har enda ikke signert en eneste spiller dette januar-vinduet. Det er kanskje heller ikke så rart. Emery delte med pressen, tidligere denne måneden, at klubben ikke har noen mulighet til å hente spillere på permanent basis nå.

Da det gjenstår rundt 3 dager igjen til klubbene må pakke sammen overgangsbudsjettet, så har Arsenal likevel gjort fremstøt mot å signere VM-sølvvinneren Ivan Perisic fra Inter Milan. Ifølge noen kilder virker det som at kroaten allerede har blitt enige med London-klubben men at det fortsatt svært uklart om det dreier seg om et lån eller kjøp.

Dette er nåværende status:

- Annonse -

– Inter skal ha gjort det tydelig at de ønsker seg en permanent overgang bort for Perisic

– 29-åringen kan derimot, om Arsenal får viljen sin, komme på et lån i stedet.

– Om avtalen gjennomføres, så blir det mest sannsynlig et kompromiss. Det vil si et lån ut sesongen med oppsjon på kjøp til sommeren. Skulle Perisic prestere svakt i Arsenal, vil nok den opsjonen droppes.

– Klubbene diskuterer derfor nå om det skal legges til klausuler i spiller-kontrakten etter hvor godt han presterer.

Ivan Perisic er ving og har spilt i Inter siden han kom fra Wolfsburg i 2015. Han står enn så lenge med 32 mål på 123 kamper for Milano-klubben. I sommer greide han sammen med resten av Kroatias landslag å nå finalen i Fotball-VM. Der ble de så slått av Frankrike.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -