Petter Stedjeberg returnerer til Østsiden Fotball

307
Petter Stedjeberg returnerer til Østsiden Fotball etter et opphold i Selbak. Foto: ossia.no

Petter Stedjeberg vender tilbake til moderklubben Østsiden Fotball, melder klubben på sin hjemmeside

Stedjeberg ble årets spiller i nyopprykkede Selbak, der han var en viktig bidragsyter for at Selbak er å finne i Norsk Tipping ligaen.

Petter Stedjeberg spilte hele 2015-sesongen i Østsiden og ble kåret til årets spiller det året. I vårsesongen 2016 valgte han Selbak etter en turbulent oppkjøring med skadeplager, lite spilletid og en hofteoperasjon.

-Vi i trenerteamet er strålende fornøyde med at Petter valgte å komme tilbake til moderklubben. En herlig signering for oss, en virkelig solid forsterkning. Vi får en meget robust stopper som rydder godt unna, både i lufta og langs bakken. Samtidig har han bra fart og blir også et viktig våpen for oss offensivt på dødballer, sier hovedtrener Tor Arild Haddal til ossia.no

Videre sier Haddal: – Som hovedtrener for Ås i fjor la jeg med en gang merke til at Selbak hadde en god stopper. Det skal bli artig å jobbe videre med Petter. Vi har fått et veldig bra inntrykk av han, en reflektert herremann som vil bidra godt i Øssiamiljøet, både på og utenfor banen.

– Jeg har fått et veldig godt inntrykk av trenerne og har virkelig tro på opplegget de presenterte, og ikke minst en spennende tropp med blanding av rutinerte og unge fremadstormende. – Jeg har stor tro på at Øssia skal bite godt fra seg i en vanskelig avdeling, og selv skal jeg gjøre mitt aller beste for at vi havner så høyt som mulig på tabellen, avslutter Petter Stedjeberg til klubbens hjemmeside.

Petter Stedjeberg spilte først i Torp i perioden 2010-2012 der han fikk 22 kamper og scoret 4 mål.

les også: Erik “Panzer” Hagen fikk sparken som trener i Jevnaker Fotball

I Selbak spilte han i perioden 2013-2014 samt i 2016-2017, og fikk bokført 90 kamper og 15 mål.

Så langt i Østsiden Fotball, har han 31 kamper og 1 mål fordelt på sesongene 2015 og 2016, ifølge fotball.no Målet kom forøvrig i kampen Østsiden – Selbak 1-2, 16.mai 2015, da Stedjeberg scoret utligningsmålet i det 78.min, men det ble tap for Selbak i 3.divisjon.

Vil du være med på vår storsatsing?

Kommentarer

kommentarer