Poengdeling i bunnoppgjøret

151

Både Vfb Stuttgart og Werder Bremen har ikke imponert i årets Bundesliga. Begge lagene er vi vant med skal ligge i den øvre delen på tabellen. Men denne sesongen er det mye som ikke har gått den rette veien for begge lagene.

Idag møttes de hverandre til dyst der begge lagene måtte vinne for å komme seg oppover fra bunnen i ligaen.

Etter 33 minutter slår Insua en lang og fin pasning over til Kostic som kommer seg helt ned til mållinjen og legger en lang pasning over på andre siden hvor Lucas Rupp demper ballen og hamrer ballen i nettaket bak Bremen keeper Wiedwald og publikumet eksploderer. 1-0 blir også pauseresultatet.

I andre omgang kommer Werder Bremen seg mer inn i kampen, og de spiller god fotball, men målene må vente på seg. Etter 71 minutter kommer Öztunali seg fri og stormer nedover høyrekanten og slår ballen 45 grader ut mot Grillitsch som sender ballen videre til Christian Fritz som skyter mot mål, men ballen går inn i en Stuttgart spiller og forandrer retning. Det finner også Udja ut som snur seg rundt og enkelt kan sette ballen i mål bak Stuttgart keeper Tyton. Enda en gang klarer ikke Vfb Stuttgart og holde på ledelsen, og igjen taper de poeng i en kamp hvor de virkelig måtte vinne for å komme seg opp av gropa. Men Bremen er nok veldig fornøyde at de fikk med seg ett poeng her.

Siden ingen av lagene vant denne kampen, må de virkelig slå til i de 2 siste kampene for å avslutte 2015 året på best mulig vis. Vfb Stuttgart tar reisen over til Mainz neste fredag, mens Werder Bremen tar i mot 1. Fc Köln på hjemmebane.

Vfb Stuttgart – Werder Bremen 1-1 (1-0)

Mål: 1-0 Rupp 33?, 1-1 Udja 71?.

Gulekort: Die, Kostic, Stuttgart. Bargfrede, Fritz, Werder Bremen.

Tilskuere: 46 590

Stuttgart: Tyton – Schwaab, Sunjic, Baumgartl, Insua – Die, Gentner – Rupp, Didavi (Maxim 80?), Kostic (Niedemeier 90?) – Werner

Werder Bremen: Wiedwald – Garcia, Vestergaard, Galvez, Selassie – Bargfrede – Öztunali (Kroos 90?), Junuzovic (Grillitsch 51?), Fritz, Bartels (Pizarro 67?) – Udja

Innlegget Poengdeling i bunnoppgjøret dukket først opp på Bundesliga Norge.
Source: Blnorge.com