Poengdeling i en jevnspilt kamp mellom SC Freiburg og Bayer Leverkusen

106

Det ble poengdeling i en kamp som vippet begge veier mellom SC Freiburg – Bayer Leverkusen.

Det var en kamp som ingen av lagene, hadde noe mer overtak en den andre. Begge lag startet litt nervøst, og gjorde mange unødvendige feil fremover i banespillet. Men det var uansett gjestene som fikk kampens første ordentlig sjanse etter bare 21 minutter spilt av oppgjøret.

Det uten at Aleksandar Dragovic får til en skikkelig avslutning og ballen går utenfor målet til SC Freiburg-målvakten Alexander Schwolow. Bare noen sekunder etter sjansen til nevnte Dragovic, så kommer vertene på en kontring, ved Robin Koch til hans store frustrasjon blir avvinket for en korrekt offside.
Resten av omgangen var preg av stillingskrig mellom lagene, og vi ventet egentlig bare på pausen.

Etter pausen tok kampens seg virkelig opp for begge lagene. Det var utvilsomt at pausen har gjort godt for begge lagene. For i det 53 minuttet kom iallefall en gigantisk mulighet for Lucas Alario, han spilte seg selv fri med en utsøkt touch. Avslutningen sto ikke i stil det resten av forarbeidet. Rundt timen spilt fikk vertene en mulighet, når dem fosser fremover i banen, men dagens dommer Bastian Dankert blåser av for offside.

Drøye tre minutter senere får gjestene nok en mulighet, Lukas Kubler treffer mål, men keeper redder. Mot slutten av kampen får begge lagene enorme sjanser, først vertene ved Luca Waldschmidt (SC Freiburg) av et skudd som går i stolpen. Så er det gjestene som er frempå uten at det blir noe av. Men det blir med med poengdeling mellom lagene.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -