Poengdeling mellom Leicester – Burnley

105

Leicester – Burnley spilte 0-0 da klubben for førstegang,  var tilbake på hjemmebanen etter dødsulykken til Vichai Srivaddhanaprabha.

Leicester – Burnley (0-0)

Det var ingen av lagene som klarte å få nettkjenning, men kampen ble en hyllest til den avdøde klubbeier Vichai Srivaddhanaprabha. Det var også klubbens første hjemmekamp etter helikopterulykken for noen uker siden. Hjemmelaget var nærmest tre poeng, men  tverrliggeren og en redning på streken gjorde at Burnley fikk meg seg ett poeng hjem.

Newcastle – Bournemouth (2-1)

Gjestene fra badebyen måtte klare seg uten Joshua King i bortekampen mot Newcastle.  Det var også i en kamp hvor Salomón Rondón strålte, etter å ha gått flere kamper uten nettkjenning. Hvor han scoret begge målene for hjemmelaget.  Som også var ekstremt nære en hattrick. Jefferson Lerma scoret for gjestene langt inni overtiden i første omgang.

Southampton – Watford  (1-1)

Manolo Gabbiadini sendte vertene i føringene, men José Holebas sikret poengdeling. Charlie Austin trodde han doblet ledelsen på stillingen 1-0, men scoringen ble feilaktig annullert for offside.

Huddersfield – West Ham (1-1)

Det ble også poengdeling i kampen mellom Huddersfield og West Ham.  Hjemmelaget tok ledelsen med Alex Pritchard, men Felipe Andersón sørget for poengdeling når han banket inn 1-1 kvarteret før fulltid.

Cardiff – Brighton (2-1)

Sol Bamba ble matchvinner da Cardiff slo Brighton 2-1 på overtid. I en kamp hvor gjestene fikk utvist Dale Stephens ble sendt i dusjen etter drøye halvtimen. Hjemmelaget tok ledelsen ved Lewis Dunk , tjue minutter senere var utligningen ett faktum når Callum Paterson nikket enkelt inn 1-1.

Crystal Palace – Tottenham (0-1)

I den siste kampen var det et møte mellom to London-klubber. Etter en tam første omgang der Tottenham skapte de største sjansene, skulle vi få en langt bedre andre omgang. Etter 66 minutters spill endte et hjørnespark hos Foyth som var på en retur før han headet ballen inn i målet bak Hennessey. Crystal Palace skrudde opp tempoet mot slutten, og på overtid fikk Sørloth tidenes mulighet. Alene med Lloris banket han ballen rett på sisteskansen, og dermed vinner Tottenham