Poengdeling mellom Leipzig og Fortuna på Red Bull Arena

132

Det var to lag som begge jaktet sesongens første poeng i søndagens første kamp i fra Bundesliga. Etter at begge tapte sin respektive åpningskamper forrige helg. Og det ble med et mål til hvert av lagene på Red Bull Arena.

De nyopprykkede fra Düsseldorf sjokkerte RB Leipzig på bortebane i en kamp som endte 1-1. Gjestene viste null respekt for ett antatt sterkere lag. Og gikk rett i strupen på langt mer erfarne spillere. Begge lagene hadde flere sjanser, i løpet av første omgangen på Red Bull Arena. Men ingen av lagene fikk ballen i mål. Lagene gikk til pause på stillingen 0 – 0.

Vi måtte vente til det 47 minuttet før vi fikk kampens første mål. Når Fortuna Düsseldorfs sommersignering Matthias Zimmermann sender gjestene opp i 0 -1. 20 minutter før slutt utligner RB Leipzig ved Jean-Kevin Augustin til 1-1. To minutter senere kommer svensken Emil Forsberg til en kjempe sjanse for hjemmelaget, får fyrt av et skudd mot mål, men keeperen får avverget skuddet. 77 minuttet var gjestene nær ved å ta med seg et mulig tre poenger, når Benito Raman er så nærmer. Men keeperen får reddet.

Dobbel mulighet for hjemmelaget. Først ved Thomas Werner, når han bestemte seg for å løsne ett skudd som går i tverrliggeren. Så er det Matheus Cunha som avslutter, men treffer ikke mål. I det 89 fosser Fortuna Dusseldorf fremover i banen og Benito Raman fyrer av et skudd på mål som keeper avverger. Dermed ender kampen 1 – 1. Og et poeng som begge lagene fortjente.