Poengdeling mellom Lotte og 1860

51

(Lotte – 1860 München 1-1) Den første kampen i 3. Liga etter vinterpausen endte uavgjort. En tidlig scoring i hver omgang sørget for sluttresultatet i en ellers sjansefattig kamp.

En bane dekket med snø skapte vanskelige forhold for begge lag. Etter fem minutter bidro forholdene til at 1860 tok ledelsen. Matthias Rahn prøvde å spille en pasning tilbake til egen keeper. Pasningen ble altfor kort, noe som Nico Karger utnyttet. Spissen scoret alene med keeper.

Deretter var kampen jevn. Det var likevel nesten utelukkende 1860 som kom til noen avslutninger, men kun Efkan Bekiroglus frispark var mer enn en halvsjanse. Lottes Toni Jovic kom til en god mulighet etter en halvtime da han bommet så vidt på målet etter et frispark.

Fem minutter etter pausen utlignet hjemmelaget. Maximilian Oesterhelweg slo et innlegg i boksen som ble klarert. Klareringen havnet hos Paterson Chato som satte ballen i mål fra 17 meter.

Lotte tok styringen etter utligningen. Vertene hadde noen avslutninger, men ingen av lagene kom til store muligheter etter pausen.

Med 24 poeng ligger Lotte foreløpig på 13. plass. 1860 har 27 poeng og er på åttende plass.