Pogba: Juventus er mitt hjem

385

Neste uke, er det Champions League og Manchester United tar turen til Torino for å møte Juventus. Det er noe som Paul Pogba ser virkelig frem til.

Paul Pogba startet karrieren sin i Manchester United, men så ble han solgt til Juventus i 2012. Hvor han ble fremstilt som en av de største talentene i klubben og fikk en knall start på karrieren på den europeiske scenen. Så ble han igjen solgt tilbake til Manchester United, hvor han ikke har vært like god som i Juventus.

Gode minner fra tiden

Pogba har gode minner fra de fire årene i Torino-klubben, og det er en spent spiller som returnerer tilbake til kjente omgivelser for returoppgjøret i Champions League. I et intervju med den franske media RMC Sport, sier Pogba:

– Det vil være en stor glede for meg å komme tilbake. Torino er mitt hjem, det er der jeg scoret mitt første profesjonelle mål. Jeg snakker fortsatt med spillere som Cuadrado, Dybala og Bonucci, vi er som en familie, så selvfølgelig holder vi kontakten.

- Annonse -

– Tiden i Torino modnet meg som spiller, jeg fikk æren av å trene med spillere som Pirlo, Buffon og Chiellini. Når du spiller med dem, kan du ikke bidra til å lære noe. Men til tross for den gamle beundringens store beundring har den 25 år gamle verdensmesteren bare ett mål:

– Jeg ønsker å vinne Champions League. Det er trofetet jeg vil vinne. Derfor må vi slå Juventus, sier han.

Den siste kampen mellom de to klubbene endte 0-1 til Juventus. Her scoret Dybala ett mål.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -