Pogba til Manchester United?!?

587

I følge en artikkel i spanske AS skal det ha blitt en enighet om de personlige betingelsene mellom Pogba og United. Det sies også at United skal være villige til å legge 120 mill. EUR på bordet og at budet vil fremsettes kommende uke. Dette vil gjøre han til den dyreste spilleren i historien. Pogba gikk fra Manchester United juli 2012 da han ikke ville signere noen ny kontrakt. Ingenting er offisielt bekreftet, så vi får ennå vente å se. Det var mange som trodde at Real Madrid skulle vinne kampen om Pogba.

Fra Barcelona har vi litt nyheter fra rettssystemet. De store stjernene har hatt en litt «uheldig» skattemoral i følge den spanske staten. Messi er nå dømt til 21. mnd. i fengsel, selv han fremdeles mener å være uvitende om saken. Man soner ikke dommer under 2 år i Spania om man ikke er straffet tidligere, så han slipper unna med en bot. Neymar har også vært i rettsak. Denne saken har pågått helt siden overgangen fra Santos, der det har vært påstått uregelmessigheter. Nå har saken blitt avvist av spansk høyesterett, og skal da endelig være avsluttet. Det meldes at Barcelona skal være interessert i Atletico’s belgier, Carrasco. Atletico viser til en utkjøpsklausul på 40 mill. EUR. Hovedpersonene selv sier han er smigret. I Atletico meldes det også om en byttehandel med Sevilla. Gameiro til Atletico og Vietto til Sevilla.

Vi kommer tilbake med flere detaljer og mer informasjon om transfermarkedet med spiller til eller fra Spania etter EM er ferdig. Til slutt tar vi med at en av de største legendene i spansk fotball, Xavi Hernandez, skal overlevere EM-trofeet etter at finalen er spilt.

 

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -