Polens landslagssjef: – Snakker ikke om Ronaldo

383

Polens landslagssjef: – Snakker ikke om Ronaldo

Polens landslagstrener Adam Nawalka (bilde) har ikke ønsket å prate om Cristiano Ronaldo, som ifølge treneren er en av verdens beste fotballspillere.

Polen møter i kveld Portugal på Stade Velodrome i Marseille. Det er fotballfeber hjemme i Polen, og de polske-spillerne er klare for å spille seg til en semifinale. Polakkene har en fin statistikk, som de kan ta med seg inn i kampen i kveld.

De to gangene de har spilt i Marseille, har det blitt seire. Henholdsvis 4-0 over De forente arabiske emirater i 1990 og 1-0 over Ukraina tidligere denne måneden. Den polske landslagssjefen har følgende og si om oppgjøret mot Cristiano Ronaldo og Portugal.

– Portugal er en svært dyktig motstander med stort potensial. De har spillere av høyeste kaliber – stjerner. Jeg ønsker ikke engang å nevne Cristiano Ronaldo, som er en av de beste spillerne i verden.

- Annonse -

Les også: Rooney foretrekker en engelsk landslagssjef

– Hver kamp er en utfordring for oss. Mine spillere har allerede oppnådd mye, men du kan se på dem at de er motivert. De vil spille bedre og bedre, og for meg som trener, er jeg veldig fornøyd med tilnærmingen spillerne har bevist i løpet av turneringen. Vi er sikre på at vi kan levere et godt resultat mot Portugal, sier Nawalka ifølge UEFA.com.

Polen og Portugal sine 10 siste kamper innbyrdes har endt med tre polske seire, tre uavgjorte og fire portugisiske seire. Stillingen er 13-9 i favør Portugal. Så gjenstår det å se hvem som pynter på statistikken etter i kveld.

Foto: Roger Gor, (Wikimedia Commons)

Hvem tror du tar seg videre til semifinale? Del din mening i vårt kommentarfelt under!

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -