Pors trekker kravet mot Odd – nå vil de samarbeide

405

Da Pors-keeper Anders Klemensson gikk på lån til Odd, høsten 2017, mente Pors de hadde rett på utdanningskompensasjonen, som ligger på 300 000 kroner. Nå dropper de kravet.

Låneavtalen som ble inngått høsten 2017 inneholdt en utlånssum på 60 000 kroner. Odd mener alle utgifter var bakt inn i utlånssummen. Det mente ikke Pors. Porsgrunnsklubben sendte et krav på 300 000 kroner til Odd, men Odd avslo.

Det var lenge snakk om, og Norges Fotballforbund foreslo, at klubbene skulle ta saken til retten, men nå har altså Pors trukket kravet.

– Det svekker ikke stoltheten vår å trekke kravet. Vi følte vi hadde det juridiske på vår side, men jeg må understreke at vi hele tiden har hatt et ønske om å finne en løsning i dialog med Odd, sier leder i Pors, Thomas Robertsen, til Porsgrunns Dagblad.

– Begge parter har et ønske om å lage faste rammer rundt utveksling av spillere og kompensasjoner når det er snakk om en overgang, sier Robertsen til PD.

- Annonse -

Daglig leder i Odd, Einar Håndlykken, uttaler overfor PD at han er glad for at klubbene er venner igjen.

Anders Klemensson står nå uten kontrakt og har trent med Notodden i vinter, etter han var på utlån fra Pors til Mjøndalen ved slutten av forrige sesong.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -