Premier League er tilbake

632

Etter forrige helgs landslagspause er Premier League nå tilbake. Det er flere interressante oppgjør blant annet Arsenal-Southampton og Swansea-Chelsea, men Manchester-derbyet tar kaken. Manchester-derbyet er noe en hver fotballfans skal få med seg. Det blir en trenerduell og en spillerduell uten like. Aldri før har så mange stjerner vært fanget i en og samme by.

Flere av spillerne fra den øverste ligaen i England var borte med landslagene sine. Noen spilte hele kamper og andre var på benken. Enkelte spillere overrasket positivt, for eksempel Rashford som vartet opp med en hatrick. De spanske Premier League spillerne som spilte hadde heller ikke noe dårlig opplevelse. Vel og merke seg, Costa og David Silva scorte scoret 2 mål hver for det spanske landslaget. Ingenting skal tilsi at ikke de kan overraske positivt når de returnerer tilbake til klubbene sine.

På helgens program står blant annet Arsenal oppført mot Southampton. Dette kan bli en spennende kamp, hvor Arsenal har ingen grunn til å miste poeng. Kampen mot Southampton er en av flere titals kamper som må vinnes, hvis man skal hevde seg i årets Premier League.

Den største godbiten kommer på lørdag 13:30 i norsk tid. Kanskje er det tidenes Manchester-derby. Det er ikke bare en duell mellom spillerne, men også mellom to trenere som har en enorm vinnervilje og en lang historie som omfatter konflikter og krangler. Lagene er fullspekket med stjerner og ingenting tilsier at det ikke skal bli et fyverkeri av en fotballkamp. Det blir derimot spennende å se hvordan City klarer seg uten deres største stjerne Aguero, som er ute med suspensasjon etter en lang albue.

- Annonse -

Chelsea derimot møter Swansea borte på Liberty Stadium. Swansea er ikke noe enkelt lag og spilte overbevisende sist sesong mot Chelsea. Hvis Chelsea skal være med helt i teten i årets Premier League er man nødt til å vinne kamper som disse.

Med andre ord, det er ingen grunn til å forlate sofaen på hverken lørdag eller søndag.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -