Premier League klubb nekter spissduo landslagsspill

98

Premier League klubb nekter spissduo landslagsspill

West Bromwich Albion har gitt det engelske og nigerianske fotballforbundet om at Saido Berahino og Brown Ideye ikke vil være tilgjengelig på den kommende landslagsamlingen

Brown Ideye har slitt med et vondt kne, og sto over sist Premier League kamp mot Manchester City. Til tross for plagene ble han kalt opp til Nigerias tropp. Ideye har vært utelatt fra de foregående troppene til Nigeria. Spissen har slitt med å få ting til å stemme, og i en periode var han West Bromwich 3.valg på spiss plass, etter Berahino og Victor Anichebe. I den siste tiden har han derimot fått ting til å stemme, og har vært en West Bromwich beste spillere, og har kommet opp i 7 skoringer etter overgangen fra Dynamo Kiev.

Saido Berahino startet kampen mot City, men måtte forlate banen mot slutten av kampen. Han skal ha slitt med smerter i en ankel i en kortere periode. Berahino har denne sesongen skort 18 mål for West Bromwich.

Under pressekonferansen sa West Bromwich manager Tony Pulis følgende:

- Annonse -

«De to spillerne har vært briljante for oss de siste ukene.»
«Jeg kan ikke rose dem nok.»
«Alle vet vi har lite alternativer på topp, og vi måtte presse de to til å kjempe. Det har ikke vært ideelt men de har tatt utfordringen uten å klage. Oppførselen deres har vært førsteklasses.»
«Det siste vi ville gjøre var å hindre dem i å spille for landene sine. Begge var veldig lysten på å spille. Brown har jobbet hardt for å ta tilbake plassen i Nigerias tropp og Saido elsker å spille for England.»
«Men noen ganger må man beskytte spillerne fra seg selv. De er ganske enkelt ikke i stand til å spille disse to kampene. De må restituere fra skadene sine. Jeg følte jeg måtte gjøre det som var best for både West Bromwich og spillerne.

Kilde: West Bromwich Albion hjemmeside

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -