PSG bekrefter: Nøkkelspiller mister returkampen mot Dortmund

215

Den brasilianske midtstopperen Thiago Silva er ute av spill i returkampen mot Borussia Dortmund. Det bekrefter PSG på sine hjemmesider.

Paris Saint-Germain-kapteinen Thiago Silva har pådratt seg en skade i låret og blir borte fra fotballbanen i drøye tre uker. Det for naturligvis også konsekvenser for returoppgjøret hjemme mot Borussia Dortmund i Champions League. Det skriver PSG på sine nettsider.

Thiago Silva pådro seg skaden i helgens 4-3-seier over Bordeaux, og undersøkelser har påvist en muskelskade. Legene anbefaler minst tre ukers hvile. Demed får han ikke muligheten til å revansjere seg mot Erling Braut Haaland, som herjet med ham i den første kampen i mesterligaens åttedelsfinale.

Herrera også ute

Ander Herrera er også ute med skade, og for hans del blir fraværet på seks-sju uker. OI tillegg til de to må PSG i returkampen unnvære Marco Verratti og Thomas Meunier, som begge er utestengt som følge av gule kort.

Returkampen i Paris spilles 11. mars.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -