PSG fortsetter å forsterke troppen

355

Paris St. Germain har sikret seg polakken Grzegorz Krychowiak, og nå er også Thomas Meunier hentet til den franske storklubben. 

PSG har hatt en travel dag på overgangsmarkedet. PSG fortsetter åforsterke spillertroppen inn mot den kommende sesongen. Klubben har bekreftet på sin hjemmeside at de har hentet inn Grzegorz Krychowiak, og nå kan de også glede seg over en annen signering.

Klubben har også hentet belgieren  Thomas Meunier, som var med det belgiske landslaget i EM i Frankrike. Han har skrevet under på en fireårskontrakt med PSG. Meunier kommer fra den belgiske klubben Club Brugge, og høyrebacken er stolt over å kalle seg PSG-spiller.

– Jeg er veldig beæret over å ha blitt hentet av Paris St. Germain. Jeg ønsker å betale tilbake med godt spill og gode prestasjoner i løpet av sesongen, hvor jeg styrker troppen som allerede har fullt av verdensstjerner, sier en glad Meunier til klubbens hjemmeside etter å ha signert med de franske mesterne.

- Annonse -

24-åringe Thomas Meunier fikk tre kamper fra start for Belgia i EM.

 

Bilde: Grzegorz Krychowiak Super Cup (Wikimedia)

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -