PSG gikk på et overraskende tap

176

Paris Saint-Germain kunne med seier over Montepellier, overta tabelltopp i Ligue 1. Men hovedstads laget tapte 3-0.

Hjemmelaget overrasket alle da dem tok en 3-0 seier over laget fra Paris. Sist gang laget vant må vi tilbake til 2003 da dem vant 3-2.Det var riktignok hjemmelaget som skulle ta ledelsen like før pause sendte Paul Lasne  Montpellier i ledelsen. Tre minutter etter hvilen skulle hjemmelaget da Ellyes Skhiri økte ledelsen til 2-0.

Gjestenes Hatem Ben Arfa har ikke fått det helt til å stemme i sesong innledningen, han klarte heller ikke i denne kampen å hjelpe laget til en seier. Ti minutter før slutt sikret  Ryad Boudebouz hjemmeseier og økte til 3-0. Hovedstadslaget  gikk på sesongens første tap siden slutten av september.  Nice står med en kamp mindre spilt, og kan stikke i fra om det blir en seier i kampen mot Toulouse søndag.