PSG gikk på et sjokktap

137

Paris Saint-Germain gikk på et overraskende tap mot lilleputtlaget En Avant de Guingamp Côtes-d’Armor.

Paris Saint-Germain fortsetter med å avgi viktig poeng i ligasammenheng i år. Det klarte dem også i lørdagens kamp mot Guingamp 1-2 på bortebane. Hjemmelaget jobbet stein hardt gjennom hele kampen mot storfavorittene fra den franske hovedstaden ble laget straffet hardt for de små feilene de gjorde under kampen. Både Di Maria og Edison Cavani forsøkte å dra laget fremover i kampen.

Den første omgangen fikk vi ikke så mange mål sjangser, bare ett skudd på mål. Men det var PSG som hadde ballen nesten 70% av tiden, men til tross var  Guingamps sjanser og overganger mye mer farlig.  Hjemmelaget fikk allerede en stor mulighet etter bare 21 minutter spilt av kampen, når Coco drar seg enkelt forbi to PSG-spillere, og slår ballen videre inn mot straffemerket hvor Dialo smekker til og rett i stanga.

Yannis Salibur scoret kampens første etter 66 minutter, mens Nill De Pauw doblet til 2-0 bare noen sekunder etter. Cavani skapte spenning da han reduserte med sitt 17. seriemål for sesongen, men nærmere kom aldri PSG. PSG har tapt to av av de tre siste seriekampene, og storklubben har kun et fattig poeng i de siste kampene.