PSG stormer videre i Coupe de France med en 2-0 seier

117

Paris Saint-Germain hadde få problemer med å ta seg videre fra åttendedelsfinale mot Ligue 2-Laget Niort.

Etter en vanskelig start på oppholdet som trener for Paris Saint-Germain. Så har den spanske taktikeren Unai Emery virkelig fått sving over mannskapet. Noe som gjør at de regjerende franske mestrene er ubeseiret på sine 15 siste kampene, og seiersrekken var noe de også ville beholde i møte med Ligue 2-klubben, Niort onsdag kveld i Coupe de France.

I en kamp hvor Emery ikke sparte på de faste førstelagsspillerne som Marquinhos, Blaise Matuidi og Julian Draxler var alle i startoppstillingen. Men vi fikk kampens første scoring, i det 78 minuttet da argentineren Javier Pastore løper seg fri og sender hovedstadslaget i føringen.

Men vi kan jo ikke glemme Edison Cavani som igjen skulle på scoringslisten. Fire minutter på overtid av kampen, dukket han altså opp etter en vanvittig prestasjon av Lucas Moura og scoret enkelt. PSG er dermed klar for kvartfinalen i Coupe de France, og er i rute til å vinne det meste i år. Det skal nevnes at det var innbytter Cavani som sikret seieren.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -