PSG videre etter jevnspilt returkamp

111

Chelsea fikk et godt utgangspunkt i forkant av returoppgjøret på Stamford Bridge etter å ha fått med seg et viktig bortemål i Paris.

Jon Obi Mikel sikret Chelsea det viktige bortemålet da de to lagene møttes i den første kampen. Mikel fikk fornyet tillit fra start da de to gigantene møttes til andre kamp i 8-delsfinalen.
Fra første spark på ballen var det tydelig at det var en jevnspilt og livlig kamp som skulle bli utspilt i London.
Allerede etter 15 minutter ut i den første omgangen var kveldens første scoring et faktum, da PSG spilte seg fint igjennom, og Zlatan Ibrahimovic kom fri på høyrekanten der han fant en umarkert Adrien Rabiot på bakerste stolpe.

Den tidlige scoringen gjorde at Chelsea måtte ha tre scoringer uten å slippe inn et eneste mål til for å ha håp om avansement. Oppgaven virket nærmest umulig, men da Diego Costa på nydelig vis vente bort Thiago Silva med en flott skuddfinte og avsluttet kontant bak Thibaut Courtois. Scoringen skapte nytt liv i kampen og styrket Chelseas håp om at de kunne klare den umulige oppgaven.

Avgjørende skade

De to lagene kom uendret fra pause og kampen fortsatte der den slapp. En svært jevnspilt kamp med flere gode tendenser hos begge lag, men kampens avgjørende øyeblikk kom etter timen spilt. Diego Costa satte seg ned og signaliserte tydelig at han måtte byttes ut. Ut ifra bildene så det ut som en skade i låret, noe Costa har hatt trøbbel med tidligere.

- Annonse -

Snaut fem minutter etter at Costa ble erstattet av Bertrand Traore ble kampen avgjort. Angel Di Maria ble spilt fri på sin venstrekant og sendte inn et nydelig innlegg som fant Zlatan Ibrahimovic på fem meter hvor han kunne bredside inn kampens siste scoring.

PSG vant kampen 2-4 sammenlagt.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -