PSGs plan for å overtale Bayern

161

Paris Saint-Germain skal ha planen klar for å få tak i Jerome Boateng.

Bayern Münchens Jerome Boatengs fremtid i Bayern München er høyst usikker. Nå skal den franske storklubben Paris Saint-Germain, ha planen klar for å overtale Bayern München, og den inneholder at Julian Draxler sendes til Bayern og Jerome Boateng til PSG. Senest i forrige uke bekreftet Bayern-presidenten, Uli Hoeness , at Jerome Boateng ønsket å forlate klubben.

– Jerome (Boateng) har annonsert at han vil forlate klubben. Om en spiller ønsker å forlate og vi har muligheten til det, så kan vi godta det. Jeg vet at PSG er veldig interessert, og om det skal være en låneavtale, så må den også inneholde en kjøpsopsjon i avtalen. Sjansen for at han forlater oss er 50-50, sier Hoeness til Sky Sports.

Skal møte representanter fra PSG

I tillegg skal det gå rykter, om at Bayern Münchens sportsdirektør Hasan Salihamidžić skal møte representanter fra PSG, for å diskutere en mulig overgang for den tyske midtstopperen. Tyskerne vill riktignok kreve 50 millioner euro for Boateng, om lag 500 millioner, men PSG skal visstnok ikke være villig til å betale så mye for spilleren. Det skriver tyske SportBild.

- Annonse -

Men det kan være en løsning på problemet

På fredag startet Bayern München jakten på sitt sjuende «seriegull – på rad», når dem tok i mot TSG Hoffenheim på Allians Arena. I den kampen ble Kingsley Coman skadet, og er ute i flere måneder. Nå skal PSG ha kommet med et tilbud, til Bayern «byttehandel» mellom Julian Draxler og Jerome Boateng, for å gi tyskerne flere alternativer fremover i banen.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -