PSV-treneren: "Jeg er veldig stolt over laget"

156

PSV Eindhoven klarte å holde Atletico Madrid til 0-0 etter to ganger 90 minutter og ekstraomganger i åttedelsfinalen i Champions Leauge. PSV var klar underdog i oppgjøret mot det spanske storlaget, men det ble altså dramatiske straffespark der det først ble avgjort på 7-6 til Atletico.

PSV-trener Philip Cocu priser lagets fantastiske innsats.

«Vi er selvsagt veldig skuffet over å bli slått ut av Champions League på denne måten, men likevel så føler jeg meg veldig stolt over laget,» sier Cocu til PSVs egne nettsider.

«På en måte er jeg veldig stolt for den innsatsen som spillerne legger ned. Vi var taktisk gode og disiplinerte. Men det er alltid skuffende å tape på straffer. Zoet (keepere) var så nær å ta en av deres straffer så både jeg og spillerne har delte følelser. Vi var utrolig nær å gå videre til de åtte beste,» sier Cocu.

- Annonse -

Mange undret på byttet av Luuk de Jong rett før slutt, slik at han ikke kunne ta straffespark. I stedet var det innbytter Luciano Narsingh som til slutt ble syndebukken med straffen i tverrliggeren.

«Jeg ventet lenge med å bytte fordi mange spillere var utslitt. Luuk indikerte at han ikke kunne fortsette fordi han hadde krampe i begge leggene.»

Diego Simone, trener for Atletico Madrid, var selvsagt glad for å gå videre. Slik kommenterte han at det ble tøffere enn de fleste ventet å slå ut PSV:

«PSV er et vanskelig lag å møte og de kan spille forskjellige systemer. De spilte 5-3-2 og vi hadde bare en stor sjanse da Griezmann var alene mot Jeroen Zoet. 0-0 er alltid et engstelig resultat. Vi var så lettet over at vi scoret det avgjørende straffesparket og gikk videre til kvartfinalen.»

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -