Råde vant cupfinalen!

455

Råde vant cupfinalen!

Onsdag 11. november var det duket for finale i OBOS-cupen i Østfold. Dette er det første året turneringen har blitt arrangert i Østfold, og den historiske finalen skulle gå mellom Råde og Kambo.

Begge lag gikk ut i et rolig tempo med fler feilpasninger, men til slutt fikk Råde hull på byllen. Et innlegg havnet hos Alexander Arnesen som fikk stå helt alene inne i feltet. Stillingen holdt inn til pause, og Råde ledet dermed 1-0 ved halvspilt finale.

I andre omgang skulle det bli langt mer dramatisk. Etter få minutter ble et Kambo-frispark slått inn i muren, og inn i mål. Dermed sto det 1-1 i Østfoldhallen. Tiden gikk, og det sto stadig 1-1. Når det nærmet seg slutten, smalt det foran Kambos mål. Råde ble tildelt straffespark for en tvilsom hands inne i feltet. Fra straffemerket var Tom Erik Heia sikker, og Råde tok ledelsen 2-1.

Overtidsminuttene skulle bli interressante. To minutter på overtid blir en lang ball slått opp i Råde-feltet, og en Kambo spiller blir headet alene igjennom. Linjedommer reiser flagget for offside, men spillet fortsetter. En Kambo-spiller blir felt alene med keeper, og blir tildelt straffespark. Men bare et halvt sekund etterpå, blåser hoveddommer igjen, og denne gangen for offside.

- Annonse -

Råde fikk en kontring helt på tampen, og Alexander Arnesen ble felt inne i feltet. Ny straffe, nytt mål av Heia og 3-1 til Råde. Dermed kunne Råde-gutta feire gull i OBOS-cup.

Foto: Råde IL

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -