Rafinha gir seg i Bayern München etter sesongen

115
Rafinha har bestemt seg for å gi seg i Bayern München. (Foto: Bayern München)

Etter flere år i Europa har Rafinha valgt  å reise hjem til Brasil i sommer.

Bayern München bekreftet kjøpet av Benjamin Pavard fra Stuttgart onsdag. Franskmannen blir erstatteren til Rafinha, som er nær å bli enig med Flamengo, om en overgang til sommeren.

- Annonse -

– Jeg har fått vite Flamengos planer, og jeg liker dem veldig godt. Jeg vil fortsatt vinne titler og jeg ser på muligheten med Flamengo. Det skal være felle interesse fra både meg og klubben, og vi er nære ved å komme til enighet, sier Rafinha til Bild og fortsetter:

– Jeg håper vi kan løse det så snart som mulig. Jeg vil gjerne gjøre det klart at Flamengo er mitt første prioritet når jeg kommer tilbake til Brasil. Rafinha kom tilbake til Bayern i 2011. Han spilte også for Coritiba, Schalke 04 og Genova.

 

Kommentarer

kommentarer