Ranheim forlenger med Riksvold og Storflor

392
Ranheim logo

Klubben har signert nye kontrakter med to av spillerne som var delaktig i opprykket til Eliteserien.

Ranheim Idrettslag bekrefter på sin nettside at både Øyvind Storflor og Verdalingen Kim Ove Riksvold har signert ny kontrakt med klubben. Begge var delaktig i opprykket til Eliteserien forrige sesong. Øyvind Storflor har 377 kamper i den øverste divisjonen, hvor han spilte for både Rosenborg, Moss og sist Strømsgodset, før han var med på å løfte Ranheim til Eliteserien.

Storflor har forlenget kontrakten hos Ranheim ut 2018. Øyvind med sin erfaring vil bli en viktig spiller for klubben, som skal måle krefter mot Rosenborg, Molde osv. Med sin erfaring fra før av i Eliteserien, Champions League og Europa League.

Verdaling forlenger med klubben

- Annonse -

Kim Ove Riksvold har også signert ny kontrakt med Ranheim, en kontrakt som går over to år. Spilleren har vært flere perioder i Ranheim, og scoret sitt første mål for Ranheim i seriespill allerede tilbake i 2012. Etter en periode med Byåsen, har han siden 2015 ikke sett seg tilbake, og vært en viktig bidragsyter på kanten for Ranheim.

Riksvold har tidligere også vært i Rosenborgsystemet, uten å få sjansen i Eliteserien tidligere, men får nå sjansen i 2018 med Ranheim. Tiden han var i Rosenborg fikk han ikke spillere høyere en andredivisjon for Rosenborg, før turen gikk videre til Ranheim. Store deler av karrieren har han vært skadet. De siste sesongene har han blitt en viktigere og viktigere for Ranheim, og blir en viktig spiller også denne sesongen.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -