Ranheim fortsatt ubeseiret i 2018

507

Ranheim startet kampen i et forrykende høyt tempo. Det gjorde også Stjørdals-Blink, men begge lag slet med feilpasninger og fikk mange kontringer i mot.

10 minutter ut i førsteomgangen får Ranheim frispark. Witry setter den sikkert i mål med høyrefoten fra 20 meters hold.

Trondheimslaget har flere gode muligheter i omgangen, men de går enten utenfor eller i hanskene til Stjørdals keeper. Stjørdals-Blink viser seg først og fremst frem på kontringer. Helt på slutten av første omgang har Witry nok en gang en stor mulighet, men den går like utenfor målet.

Oppsummering fra medtrener Arnstein Røen:

«Seier er alltid viktig, det må vi ha med uansett. Det er noe vi vokser på. Kampen under ett er litt både og, vi vet vi møter et bra lag. Vi fremstår ikke slik vi har avtalt på spillermøtet.

Vi er gode i de første 25 minuttene. Her er vi aggressive og gode på gjenvinning.

Det oppstår situasjoner i mellomrom, og vi skaper overtall på begge sider, kanskje med overvekt på høyresiden.

Siste ti minutter av første omgang blir preget av for mange brudd i mot. Vi blir ofte for flate og kommer i ubalanse.

I andre omgang kommer vi litt ut av posisjoner. Så når vi skal gjenvinne er vi ikke der vi skal være. Guttene vil men mulig vi har trena for lett denne uka også, det er vanskelig å si.

Vi synes selv at vi ikke har god nok balanse når vi mister ball. De får litt for mye halvkontringer mot oss.

Mye er også bra i kampen . Vi skaper 10-11 målsjanser. Det må vi ta med i betraktningen.

Vi er fornøyd med de første 30 minuttene i første og noen perioder i andre omgang. Der får vi det spillet vi ønsker med vinklinga og får sette opp kant.

Hadde vi i hatt litt tøffere innløp på noen av leggene i andre omgang så hadde vi nok hatt to tre scoringer til».