Ranieri fornøyd tross tap

158

Fulham reiste til Emirates stadium for å møte Arsenal til dyst, det endte med 4 – 1 tap mot revansjelystne Arsenal spillere!

Arsenal tapte nemlig 5 – 1 forrige serierunde mot serieleder Liverpool, Fulham på sin side vant 1 – 0 hjemme mot Huddersfield etter en scoring på overtiden av kampen. Idag reiste Fulham til Emirates stadium for å møte Arsenal til dyst, en kamp som de tapte med sifrene 4 – 1. Det var likevel en fornøyd Claudio Ranieri som uttalte seg til Fulham sine hjemmesider etter kampen:

– Jeg var var veldig fornøyd med spillerne mine idag fordi i de første 30 minuttene spilte vi så bra, vi presset høyt og vi skapte to gode sjanser til å score mål og Arsenal-fansen var ikke fornøyd med sitt lag og hvordan de gjorde det, sier Clanieri før han fortsetter:

– Jeg syntes det var en merkelig kamp fordi når du kommer til Emirates og møter Arsenal så vet du at kvaliteten på spillerne er annerledes, fordi vi er i nedrykkssonen og de er i en høyere posisjon på tabellen, sa den erfarne treneren.

Det var Arsenal som gikk til pause med 1 – 0 ledelse, Granhit Xhaka får ballen etter ett innlegg og tupper ballen i mål etter å ha spilt ut keeper. Arsenal opp i 1 – 0 etter 25 minutter. Men før det hadde Sessegnon hatt to eventyrlige sjanser til å sende Fulham i ledelsen, ikke bare en gang, men to ganger! Unggutten klarte det ikke og da ble det Arsenal som tok ledelsen i stedet. Kampen bølger frem og tilbake med sjanser både til Arsenal og Fulham men ingen klarer å omsette sjansene og dermed 1 – 0 til pause. Etter pause fortsatte Arsenal presset og økte ledelsen til 2 – 0, etter 55 minutter får Alexandre Lacazette ballen etter et herlig angrep. Han gjør ingen feil og får satt ballen i kassa, bang og de røde leder 2 – 0!

Fulham manageren gjorde da tre raske bytter i 2 omgang og en av dem, Aboubakar Kamara, reduserte med ca tjue minutter igjen av kampen og ble assistert av Aleksandar Mitrović.

Til Fulham sine sider sier Ranieri: Etter at vi fikk satt inn 2-1, så skapte vi ytterligere to sjanser til for å få kampen i vår bane igjen. Men vi blevslitne og ferdighetene til Arsenals spillere var fantastiske. De skapte flere sjanser og de kunne score flere mål, tilslutt fikk de både 3 – 1 og 4 – 1 og da var det kjørt for vår del, sa Ranieri.

Arsenal svarte igjen med ca 11 minutter igjen, og Aaron Ramsey og Pierre-Emerick Aubameyang sørget for at Arsenal lot alle poengene bli igjen på Emirates stadium.