Raufoss snudde til seier mot Kongsvinger

174
Raufoss slo Kongsvinger 2-1 tirsdag kveld. Arkivfoto: Sören Döpker, Fotballnerd.no

Raufoss lå under 0-1 men snudde til seier mot Kongsvinger i treningskampen. Allerede etter snaue fem minutter fant Adem Güven Martin Tangen Vinjor. Sistnevnte var sikker i avslutningen mot Ole Kristian Lauvli. Gjestene fra Kongsvinger tok ledelsen.

Herman Kleppa hadde assist til begge Raufoss-scoringene. Først gjorde han et flott forarbeid på venstrekanten slik at Sivert Westerlund kunne avslutte etter 11 minutters spill. Deretter la Kleppa inn fra høyrekanten og Markus Aanesland fikk avsluttet.

Dermed scoret Aanesland mot gamle lagkamerater. Scoringen kom etter 16 minutters spill. Flere mål ble det ikke.

-Markus er i fin utvikling, sier Raufoss-trener Christian Johnsen til Fotballnerd.no.

Møter Sandnes Ulf lørdag
Han oppsummerer kampen på følgende måte:

-Vi brukte nesten to 11-er i dagens kamp. Vi bytter nesten hele laget i andre omgang. Vi har bra fart framover i periode og et ganske brukbart overtak, sier Johnsen.

Lørdag møter Raufoss Sandnes Ulf på bortebane.

-Det blir en tøff kamp. Sandnes er et solid lag og som alltid i Obosligaen blir det tette og jevne kamper, sier Johnsen.

-Potensialet ligger der
Han er sånn passe fornøyd med sesonginnledningen.

-Jeg er fornøyd med spillet i de tre første kampene og så hadde vi en dårlig prestasjon mot Grorud, sier Johnsen.

Målsettingen for årets sesong er foreløpig ikke satt.

-Vi har sagt at vi trenger litt tid med 14 nye spillere. Det tar litt tid å få satt laget. Jeg ser tendenser men det er fortsatt litt for rufsete. Potensialet ligger der, sier Christian Johnsen.