Akershus 4.div: Raumnes & Årnes utlignet på overtid mot Eidsvold TF2

707

Raumnes_logo  Eidsvold Turn logo

Raumnes & Årnes tok i mot Eidsvold TF2 til kamp på Årnes Kunstgress som åpnet 2.serierunde i 4.divisjon ikveld. Begge lagene vant åpningskampen i serien, og forrige gang lagene møttes ifjor, endte det oppgjøret med 0-0.

Lagene:

Raumnes & Årnes:

Breivik, Felix

Taha, Shivan

Fagerli, Sondre, gult kort 37m

Hansen, Mads Elvethun

Autio, Fredrik (Sramek, Nicklas Dale 45m)

Linderoth-Jensen, Stian (Thøger-Andresen, Sebastian 45m)

Einang, Hågen

Sørensen, Vetle (Kolbjørnsrud, Magnus 37m – gult kort 66m)

Davidsen, Ruben, gult kort 49m, (Østerud, Trym 60m)

Bello, Theodor

Ingen store sjanser de første 10-11 minuttene. Heglum har en stor sjanse for R&Å etter 12 min, men skuddet går utenfor. Mads E. Hansen finner Fredrik Autio med en flott pasning foran mål, men Autio rekker ikke fram med foten og hjemmelaget klarer ikke å få uttelling i form av scoring. Kort tid etter, er det Robin Rognerud hos R&Å som får en god mulighet, men også han rekker ikke helt fram for å putte ballen i mål. Hjemmelaget produserer store sjanser, mens Eidsvold TF2 ikke er like giftige framme i angrepet. Rognerud får ny sjanse etter 27 min, men skyter rett på keeper. Nevnte Rognerud klinker til etter 29 min, men keeper Hågen Einang slår til corner.

Så etter 33 min, roter hjemmelaget keeper Felix Breivik det til, mister ballen og Sondre Rustad Rudi scorer sitt første seriemål for sesongen og det står 0-1. 40 minutter er spilt når bortelaget roper på straffe, men dommer Anders Bodding, Haga, vinker spillet videre. Lagene går til pause på stillingen 0-1.

Raumes & Årnes må foreta 2 bytter i pausen grunnet skader rett for pausesignalet.

Hjemmelagets Patrick Elvethun Hansen får en god sjanse etter 49 min, men skyter et frispark rett på keeper. Bortelaget får et mål annulert etter 59 min for offside. Kort tid etter, får Mads E. Hansen sjansen på frispark, men skuddet treffer tverrliggeren, der kunne det ha stått 1-1.

Bortelaget roper på ny straffe i det 75min, men til deres store fortvilelse, vinker dommeren spillet videre!

Tor-Martin Heglum blir felt to minutter før slutt, men dommeren vinker også denne situasjonen videre, og det går mot en borteseier på Årnes.

Men i sluttsekundene, dukker Mads Elvethun Hansen opp med en super heading, og scorer til venstre for keeper Einang med sitt andre seriemål, og Raumnes & Årnes redder et poeng. Kampen ender 1-1 og poengdeling slik som i fjor.