RBK-keeper går til Stjørdals-Blink

281
Bilde: Brage Æsøy Titlestad, Fotballnerd.no.

Stjørdals-Blink har signert Rasmus Semundseth Sandberg. Keeperen kommer fra Rosenborg.

19-åringen har ingen offisielle kamper for Rosenborgs førstelag, men har spilt tretti kamper for Rosenborg 2. I tillegg har han landskamper for det norske U16-, U17- og U18-landslaget.

Les også: Shala til Stabæk

– SalMar Akademiet skal være en optimal utviklingsarena for unge talent, og vi ønsker å være med på reisen lengst mulig. Så er det slik at nåløyet inn på A-laget er trangt. Men vi er veldig glade for å kunne utvikle SalMar-spillere til å ta steget til andre trønderske klubber. Vi føler vi har lykkes når SalMar Akademiet har fått en spiller til OBOS-ligaen. Vi er sikker på at Rasmus kan ta ytterligere steg. Han gikk skadet mye av fjorårssesongen, men har jobbet knallhardt for å komme tilbake og fortjener denne sjansen, sier leder for akademiet, Roar Vikvang, til Rosenborgs hjemmeside.

- Annonse -

Sandberg har signert en kontrakt ut 2023 med Stjørdals-Blink. Klubben kunngjør at Sandberg og fjorårets førstekeeper, Nicklas Frenderup, vil utgjøre keeperduoen i 2021-sesongen.

Les også: HamKams nye keeper satser på opprykk

-Rasmus er en lovende keeper som jeg kjenner til fra tidligere gjennom landslag. Han har en bra lederstil på banen og fine ferdigheter, spesielt feltarbeidet. En lovende trøndersk målvakt, en spiller som vi satser på for fremtiden. Han kompletter Nicklas bra og har gjort et godt inntrykk i gruppa, sier Stjørdals-Blinks trener Tom Dent til klubbens hjemmeside.

Den unge keeperen har fått et godt inntrykk av sitt nye lag.

– Det er en veldig ambisiøs gjeng og en fin klubb å komme i. En veldig fin gruppe, og det virker som et veldig godt lag. Jeg tror det blir gode muligheter til å ta steg her, sier Sandberg.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -