RBK vant etter Midtsjø scoring

161

Rosenborg-treneren Kåre Ingebrigsten ønsket at indreløperen skulle være en større trussel foran motstander målet.

Fredrik Midtsjø ser ut til å fortsette der han slapp i fjor. Rosenborg treneren Kåre Ingebrigsten sier han er blitt veldig viktig for oss.

Det var på forhånd ventet at Rosenborg ville få en knallhard kamp mot det russiske laget FC Rostov, som noe overraskende ligger på en andreplass i den russiske Premier League.

Ønsker flere mål

- Annonse -

I en svært sjansefattig kamp ble Stjørdalingen Fredrik Midtsjøs mål etter knappe halvtimen spilt. Målet kom på bestilling fra sjefen, som tydeligvis ønsker at indreløperen skal levere ennå mer nettkjenninger denne sesongen.

– Indreløperne våre må ligge på mellom fem og til mål. Med en økt skuddtrussel fra løperne, kan vi straffe motstanderne også på skudd fra distanse. Dette betyr at Fredrik minst bør doble antall mål fra i fjor. Det vil han klare dersom han begynner å skyte oftere. Det er noe vi har jobbet med i vinter, og han har blitt en bedre avslutter, sier Bruttern – som ut fra husken mener at Midtsjø kun gjorde «to-tre» mål sist sesong.

Bra defensivt

Rosenborgs målsetting for kampen mot Rostov, var at laget skulle fremstå bedre enn mot FC København. Selv om Ingebrigtsen glatt innrømmer at RBK ikke var gode nok offensivt, mener han jobben som gjøres hjemover holder god standard.

– Vi gjør en bra gjennomført kamp defensivt. Definitivt et steg i riktig retning. Jeg synes vi evner å spille Rostov dårlige, og slipper nesten ikke til målsjanser. Dette var helt grei innsats mot et godt russisk lag som stilte med tilnærmet toppet lag, sier Bruttern.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -