Reaksjoner: Bayern kapteinen roser laget

196

Bayern München var i trøbbel mot Benfica, men gikk videre tiltross for at Neuer feilet.

Bayern München-spillere holdt hodet kjølig, selv om de var i trøbbel på bortebane mot Benfica, og som kapteinen Philipp Lahm sier vi klarte det tiltross for 2-2. En stor feil av den ellers så pålitelig Manuel Neuer gjorde at Benfica tok ledelsen 1-0, var lagene like langt.

Takket være at laget fra sør-tyskland har spillere med massevis av rutine, klarte laget å kapre en plass i semifinalene for femte året på rad, Arturo Vidal og Thomas Müller snudde kampen for gjestene.

Les også: Benfica ga Bayern en utfordring

- Annonse -

Vi skulle være mer forsiktigere enn vi var i den første kampen, vi stenger områdene mellom midtbanen og forsvaret, en vi gjorde i den første kampen.

– Vi hadde en plan før kampen, om å gå stein hardt ut for å få det første målet, og jobbe hardt videre, sier Philipp Lahm ifølge nyhetsbyrået Reuters.

32-åringen spilte i går sin Champions League kamp nummer 103 og tangerte Oliver Kahns tyske rekord  for flest kamper i turneringen.

      Xabi Alonso merket styrken til Benfica

Vi visste fra det øyeblikket de scoret, at det ikke kom til å bli en enkel kamp. De presset på, men vi sto imot, og vi var utrolig glad vi scoret i det første oppgjøret, sier Alonso.

Benfica trener Rui Vitoria er glad for å ha satt Bayern under press. Han roser spillerne for flott innsats.

– Vi kjempet helt til slutt, så jeg må ta av meg hatten for spillerne mine og våre fantastiske supportere.

– Det var en utmerket kamp. Vi møtte et knall godt lag som vet å kontrollere tempoet i en kamp. Vi lovet å gi Bayern en kamp, ??og vi gjorde, sier Rui Vitoria.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -