Reaksjoner på trekningen: "Kunne ikke blitt tøffere"

107

Her er noen reaksjoner etter at trekningen av Champions League ble gjort fredag med følgende utfall: Wolfsburg – Real Madrid, Bayern München – Benfica, Barcelona – Atletico Madrid, Manchester City – Paris St. Germain

Javier Bordas, styremedlem i Barcelona: «Jeg tror ikke vi kunne fått en tøffere motstander. De er laget som forsvarer seg bedre enn noen andre. I en kvartfinale i Champions League vet man at man får lag som det. Det var «bedre» lag vi kunne fått. Mot Atletico er alt tøft. Vi vet alt om deres forsvarsstyrke. Først må vi vinne dette oppgjøret, så hvis vi går til semifinalen får vi ta dem vi får.»

Xabi Alonso, Bayern-spiller: «Vi har lært fra erfaringene i fjor da vi møtte Porto på dette stadiet i turneringen (Bayern tapte 3-1 i Portugal, men vant 6-1 på hjemmebane). Selvsagt er det større navn enn Benfica, men vi må fokusere på kampene, du kan ikke ta noe for gitt. Vi kom gjennom tøffe kamper mot Juventus og må fortsette å jobbe hardt. Vi respekterer Benfica, men vi har mye tid til å analysere dem.»

Holger Badstuber, Bayern-spiller, på twitter: «Det er ikke så lett som det ser ut til.»

- Annonse -

Dieter Hecking, trener Wolfsburg: «Vi har muligheten til å vise oss fram på den aller største scenen, og vi ønsker å ta den sjansen med alt vi har. Jeg må tenke meg om vi skal gå ut i kampen i et forsøk på å angripe dem eller forsvare oss.»

Txiki Beriguistain, fotballdirektør i Manchester City: «Min første reaksjon var «wow!», men vi skal gjøre vårt beste. Vi har selvtillit i laget, og PSG er en virkelig tøff mostander. De er et komplett lag i alle aspekt, men vi drømmer om å ta oss videre. PSG blir bedre for hvert år, vi må få tilbake noen spillere som er skadet og forhåpentligvis kan vi gi dem skikkelig kamp.»

Emilio Butragueno, Real Madrid-direktør: «Når man er i kvartfinalen vet man at det blir en vanskelig motstander. De er et tysk lag som har kommet så langt for første gang, som betyr at de vil ha ekstra motivasjon og vi må forberede oss veldig bra. Vi må få et godt resultat i Tyskland før vi spiller foran våre fans. De er et farlig lag, i dette oppgjøret er det ingen favoritt. Vi vet at i utslagsrundene i Champions League teller alle små detaljer, så vi håper å ha alle spillerne klare til kamp.»

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -