Real Madrid klarte ikke ny rekord – Messi skadet i gigantoppgjør

300

Real Madrid hadde 16 seire på rad i La Liga, inkludert avslutningen av forrige sesong, og ville sette ny rekord i La Liga om de slo Villarreal onsdag kveld. Det klarte de ikke, kampen på Santiago Bernabeu endte 1-1.

I gigantkampen på Camp Nou mellom Barcelona og Atletico Madrid endte det også 1-1, men det var en skade på Lionel Messi som ble mest omtalt etter kampen. Messi er rapportert ute av spill i tre uker.

Det var en så stor kveld fra La Liga at rettighetshaverne i Norge, Viasat, til og med satte opp de to store oppgjørene på Viasat 4, en kanal som er tilgjengelig for de fleste.

De fikk først se at Real Madrid spilte 1-1 mot Villarreal. Den gule ubåten tok ledelsen ved Bruno Soriano på straffe i siste spilleminutt etter at Sergio Ramos handset.

Bare tre minutter etter at andre omgang var i gang fikk vi se det vi har sett så mange ganger før fra Ramos – han er oppe og header ballen i mål, og ordner opp for egen feil.

I gigantoppgjøret på Camp Nou var Barcelona det førende laget lenge, og de tok ledelsen da Ivan Rakitic headet inn et innlegg fra Andrés Iniesta rett før pause.

Etter 59 minutter måtte Lionel Messi ut med skade, og bare to minutter etterpå utlignet Atletico. Innbytter Angel Correa fikk ballen mellom bena på Pique, lurte Mascherano som mistet fotfestet og falt og dermed hadde Correa fri vei mot keeper Ter Stegen og skjøt ballen i stolpen og inn.

Noen skikkelig sluttspurt klarte ikke Barcelona å komme med, mens Atletico som alltid forsvarte seg godt. Gerald Pique var nærmest med en heading som strøk utsiden av stolpen.

1-1 i begge kampene gjør at Real Madrid leder med 13 poeng. Sevilla på andreplass har 11 poeng, mens Barcelona og Atletico følger på plassene bak der igjen.