Real Sociedad-Real Betis

Real Betis er eit steg nermare ein Copa del Ray finalen.

92
Copa del Rey Foto: wikipedia

I dag spelte Real Sociedad og Real Betis 2-2 i returoppgjøret av Copa del Rey åttendedel finale, og Betis er derfor videre på reglene for bortemål, da den første kampen endte med 0-0.

Det første showet endte 0-0, så kveldens vinner på Estadio Anoeta ville bestille en billett for kvartfinalen.

I begynnelsen av kampen var det ikkje mange sjanser, men i første halvdel endret de.

Først var Sergio Canales framme for Betis etter 37 minutter, men bare tre minutter seinere utliggnet Igor Zubeldia  til 1-1 for Real Sociedad.

Denne posisjonen holdt til pause, og derfor kunne Betis gå mest fornøyd inn i garderoben med muligheten til å sikre seg ein kvartfinaleplass visst dei klarte og holde nullen i andre omgang.

Hjemmelaget hadde imidlertid mer å komme med, og etter litt over en times spill viste Adnan Januzaj utmerket oversikt og gav ballen til Mikel Merino, som scorte for Sociedad.

Også hjemmelaget fikk ikke lov til å være i ledelse i lang tid, etter åtte minutter klarte gjestene å score 2-2 målet.

Sociedad kjempet for å håndheve et tredje mål, men hjemmelaget lyktes aldri, og dermed går Betis videre til kvartfinalen i reglene for borte mål.