Det var mange som hadde store forventningar før kampen. Rennes hadde vunne 3 kamper på rad og var små favorittar mens Real Betis hadde gått på dei eit braktap mot Leganés forgje kamp. Det var to lag som var god til og score mål. Real Betis sinn liga posisjon er nummer 7 mens Rennes ligger på 8. plass.

Real Betis hadde vert i eit tøff gruppe med Olympiacos, AC Milan og F91 Dudelange. Ei gruppe dei vant. Mens Rennes hadde spelt mot Dynamo Kyiv, FC Atstana og Jablonec. I den gruppa endte dei på 2. plass.

Det tok bare 2 minuttar før ballen var i mål. Eit strålande innlegg frå Mehdi Zaffane som gjore at Adrien Hunou kunne sett ballen i ope mål. Drømmeåpning for Rennes. Mareritt start for Quique Setiéns mannskap. Men Real Betis såg ikkje stressa ut. Dei forsette med den tålmodig spelestilen sin, dei forsette og trille ball og prøvde og bygge opp gode angrep.

Etter 8 minister fekk Rennes frispark. Det var Hatem Ben Arfa som skulle ta det. Skotet gjekk i keeper også i tverrliggar og ut. Så dei fekk eit hjørnespark. Hjørnesparket gjekk forbi nesten alle, men Rennes fekk ballen og fekk ein avslutning. Det endte med at ballen gjekk i Javi Garcia også i mål. Først blei det avblåst for offside. Men så måtte hovedommar og linjedommar diskutere det og det endte med at det blei 2-0. Marerittet hadde blitt verre for Real Betis.

Etter 2-0 målet var det ganske rolig ei stund. Rennes konsentrerte seg om og ikkje sleppe Real Betis til avslutningar. Det klarte dei ganske lenge. Dei fekk i ikkje ein avslutning på mål før etter 31 minutt. Men då gjekk ballen i mål. Det var Giovani Lo Celso. Han blei spelt nydelig igjennom av Loren Moron. Når den framskotne playmakeren frå Argentina skulle skyte sklei han, og balle traff stammfoten og i mål, keeper var utspilt. 2-1 og det var nytt håp for Real Betis, pluss at dei hadde nå eit viktig bortemål. Og etter det målet kom Betis meir og meir inn i kampen. Med fleire store sjansar.

I det 44 minutt fekk Rennes straffespark. Det var Ismalia Sarr som blei takla innanfor sekstenmeteren. Ben Arfa som skulle ta det. Han sette ballen nede til venstre, og scorte sitt 7. mål for sesongen. Rennes kunne vere god fornøgd med første omgang. Dei hadde ikkje klart og skape mange sjansar dei første 45 men dei hadde likevel satt ballen i nette tre gonger.

Andre omgang starta bra, med mange sjansar. Både Aissa Mandi, Canales og Moron fekk avslutta før det hadde gått 10 minutt. Og etter ein time var balle i mål igjen, for femte gang. Det var Real Betis som reduserte til 3-2. Det var 29 år gamle Sidnei som gjore det for Betis. Det var eit frispark som blei slått av Joaquin, balle kom perfekt på bakarste stolpe så den brasilianske midtstopparen bare kunne stange ballen inn til 3-2.

Kampen forsette i same spor som før, Betis prøvde og få Rennes spelarane til og springe mens dei hadde ballen. Begge lag var nærme med og score men Real Betis var best. Dei styrte kampen, dei dikterte tempoet. Dei hadde flest og best sjansar, så det var ikkje ufortent når dei i det 89 minutt fekk belønning for strevet. 3-3. Det kom eit innlegg frå Canales, ballen endte heilt bak i feltet, der den unge mexicanaren Diego Lainez sto. Han fyrte til og ballen gjekk i mål. Dei var like langt. Eit bra resultat for Real Betis før omkampen i Sevilla. Kampen endte 3-3