Reservelagsspiller, Faiq Bolkiah i Leicester, er verdens rikeste fotballspiller (!)

855

Hvem skulle trodd at verdens rikeste fotballspiller, spiller for reservelaget til PL-laget Leicester?

I lokalavisen i Leicester, Leicester Mercury, kan man idag lese om unggutten Faiq Bolkiah, under overskriften «World’s RICHEST footballer» – verdens rikeste fotballspiller.

Faiq Bolkiah er 19 år gammel og er god for svimlende 160 milliarder norske kroner! Han er nevø til sultanen av Brunei Hassanal Bolkiah – forøvrig kjent for å ha betalt ikke mindre enn kr 150.000 for en enkel hårklipp!

– Jeg har spilt fotball så lenge jeg kan huske, og siden jeg var ung har jeg alltid likt å gå ut på banen med ballen i beina. Mine foreldre har alltid støttet meg i å oppnå drømmen om å bli fotballspiller. De har trent meg hardt både psykisk og fysisk gjennom barndommen, så jeg vil si at de er mine rollemodeller, sier Faiq Bolkiah i et sjeldent intervju.

- Annonse -

Spillerens far, Prins Jefri, som er broren til sultanen selv, bruker ikke mindre enn 400 millioner kroner i måneden på penner i hvitt gull, biler og klokker (!), kan vi lese i den engelske avisen, Daily Mirror.

Jefri Bolkiah eier «kun» 2300 biler, og på sin egen 50-årsdag fikk han flydd inn Michael Jackson til å holde en egen personlig konsert. Jefri betalte Michael Jackson drøyt 135 millioner kroner i honorar og i tillegg bygget han et helt nytt stadionanlegg for konserten!

Kantspilleren har vært innom Reading, Arsenal og Southampton, og spilte også for Chelsea mellom 2014 og 2016. Deretter signerte han en 3-års kontrakt med Leicester i mars måned i den sesongen Leicester vant Premier League.

Vil du være med på vår storsatsing?

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -