Jeg returnerer ikke til Paris etter ferien!

422

Dette er ordene til Veratti i følge La Gazetta dello sport.

Litt Ronaldo-taktikk over dette. Veratti sier også at han vil til Barcelona. Han har selv bedt om å bli solgt. Den mektige presidenten i PSG hadde kun svart: «vi selger ikke.» Mest sannsynlig kommer det til å gå den veien. Veratti har vært høyt oppe på Barcelonas ønskeliste lenge og PSG vil neppe stoppe en spiller som ikke vil være i klubben. Det kommer til å bli en høy pris for Veratti. Det snakkes om 100 mill. EUR og da gjenstår det å se om Barcelona klarer å skaffe finansiering.

http://www.gazzetta.it/Calciomercato/17-06-2017/verratti-rompe-col-psg-non-torno-parigi-voglio-barcellona-2001069332421.shtml

 

- Annonse -

I oppstyret rundt Ronaldo har det ikke kommet fram så mye nytt, annet enn at både Zidane og Ramos har snakket med Cristiano. Hva de prøvde på er vel åpenbart, men om det har fått hovedpersonen på andre tanker er ikke kjent.

Om Ronaldo forsvinner, så kan dette få konsekvenser for Morata som angivelig skal være nære en overgang til Manchester United. Om Ronaldo går vil ikke Real Madrid selge Morata. I dag sies det også at Chelsea vil blande seg inn i den kampen. Det snakkes om at de vil legge inne et bud på 70 mill. EUR.

Av andre spanske spisser, så kan de nevnes at Sandro Ramirez (Malaga), er aktuell for Everton. Det meldes at han har bestått den medisinske testen. Sandro er 21 år og har vokst opp på La Masia (Barcelona), men som ikke klarte å etablere seg på førstelaget. Han gikk gratis til Malaga i fjor sommer og har levert bra denne sesongen. Han er nå opptatt med spill i U21 EM for Spania.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -