Reus: Jeg kan bli enda bedre

51
Marco Reus sønsker å bli enda bedre. Selc om hans form så langt har vært topp. Foto: Twitter.com/@BVB

Borussia Dortmunds tyske landslagsspiller Marco Reus er så langt ekstremt fornøyd med sin engen form, men sier selv han kan bli enda bedre.

Etter å ha vært storedeler av forrige sesong ute med skader, har kantspilleren så langt denne sesongen scoret 11 mål på 17 kamper for klubben. Det er noe selv spilleren er ekstremt fornøyd med, men samtidig påpeker han at formen kan bli bedre, men også han selv som spiller har mye å gå på.

- Annonse -

– Jeg er i god form, uten tvil, og jeg har alltid sagt at jeg kan hjelpe hvert lag når jeg er frisk og i en
god rytme over lengre tid,” sier Reus til Süddeutsche Zeitung og legger til:

Men for å si at det er den beste versjonen av Reus noensinne, er det litt for drøyt i mine øyner. Det vil også bety at jeg ikke kan bli bedre, men jeg blir bedre. ”

Den tyske Dortmund-stjernen mener at hans nye posisjon som et offensivt senter har bidratt til sin gode form denne sesongen. I denne posisjonen føler jeg at jeg er med i spillet hele tiden. Ballen går gjennom midten og jeg er alltid der, og denne konstante tilstedeværelsen er bra for meg.

Reus er glad for å endelig ha en periode når han ikke blir rammet av skade.  I tillegg til et lite slag på foten min, har jeg vært skadet i  en stund,” sier han. Til tross for hans gode form var ikke Reus involvert når Tyskland spilte mot Russland i en vennskapskamp i går

- Annonse -

Kommentarer

kommentarer