Ribery forlater Bayern til sommeren: Men planlegger å komme tilbake i ny rolle

277

Franskmannen har snakket med klubben om en rolle etter at han har lagt opp fotballkarrieren, og de to partene er i dialog.

Denne sesongen er hans siste som fotballspiller for Bayern München. Det fortalte franskmannen i helgen. Etter tolv år er det over for hans del som fotballspiller i klubben. Men kantspilleren har imidlertid ikke til hensikt å legge opp som fotballspiller. Han føler fremdels han har enda lenge av karrieren, men år støvlene blir satt på hyllen, kommer han tilbake til München igjen.

Jeg skal fortsatt spille fotball, men det er for tidlig å vite hvor. Men jeg vil definitivt komme tilbake til München. Min familie og jeg er veldig glad i byen og klubben. Så får vi skje hva som skjer. Men jeg vil være der jeg virkelig føler meg hjemme, sier Ribery til klubbens hjemmeside .

Ved en mulig retur, forklarte han også at han kunne se seg selv i en ny rolle i klubben som ikke er definert. Bayern og spilleren har hatt dialog om dette i eb god stund. 

Det har nylig vært rapporter om at Ribery kan være på vei til Al Sad og Western Sydney Wanderers.

 

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -