Ribery forlater Bayern til sommeren: Men planlegger å komme tilbake i ny rolle

220

Franskmannen har snakket med klubben om en rolle etter at han har lagt opp fotballkarrieren, og de to partene er i dialog.

Denne sesongen er hans siste som fotballspiller for Bayern München. Det fortalte franskmannen i helgen. Etter tolv år er det over for hans del som fotballspiller i klubben. Men kantspilleren har imidlertid ikke til hensikt å legge opp som fotballspiller. Han føler fremdels han har enda lenge av karrieren, men år støvlene blir satt på hyllen, kommer han tilbake til München igjen.

- Annonse -

Jeg skal fortsatt spille fotball, men det er for tidlig å vite hvor. Men jeg vil definitivt komme tilbake til München. Min familie og jeg er veldig glad i byen og klubben. Så får vi skje hva som skjer. Men jeg vil være der jeg virkelig føler meg hjemme, sier Ribery til klubbens hjemmeside .

Ved en mulig retur, forklarte han også at han kunne se seg selv i en ny rolle i klubben som ikke er definert. Bayern og spilleren har hatt dialog om dette i eb god stund. 

Det har nylig vært rapporter om at Ribery kan være på vei til Al Sad og Western Sydney Wanderers.

 

Kommentarer

kommentarer