Ribéry risikerer straff etter han slo til TV-reporter

55
Franck Ribery risikerer utestengelse etter han klasket til en TV-reporter, etter kampen mot Borussia Dortmund. Bilde: Wikimedia.

Alt er ikke rosenrødt i Bayern München om dagen. Etter tapet mot Borussia Dortmund svartnet det fullstendig for Franck Ribéry, som visstnok skal ha slått til en TV-reporter.

Etter tapet mot Borussia Dortmund, var det ikke alle som taklet tapet, og en av de var Bayern-veteranen Franck Ribery som mistet kontrollen over seg selv, og slo like godt til en TV-reporter fra den franske tv-stasjonen BeIN Patrick Guillou i ansiktet. Det skjedde etter en het diskusjon i mellom de to.

- Annonse -

Reporteren hevdet franskmannen var delaktig i to av baklengsmålene

Ribéry tente skikkelig til da Guillou mente at han var medskyldig i to av Bayerns baklengsmål i 2-3-tapet i Dortmund. Ifølge tyske Bild endte krangelen med at Ribéry slo til reporteren to ganger i ansiktet. Det er også noe klubben selv har bekreftet. Nå risikerer han å bli utestengt i lang tid fremover.

Ribery informerte klubben i detaljer

Ribéry har informert oss om hendelsen med Patrick Guillou, som han har kjent i mange år. Vi er blitt enige med Guillou om at vi skal settes oss ned ansikt til ansikt for å finne ut hvordan vi skal løse problemet. Han har allerede sagt at det ligger i hans interesse å gjøre det, sier klubbens sportsdirektør Hasan Salihamidzic.

- Annonse -

Kommentarer

kommentarer