Ridouan Elyounoussi har signert for Moss FK

812

Moss FK bekrefter på sin hjemmeside at de har signert Ridouan Elyounoussi fra Fredrikstad-klubben Trosvik.

Ridouan har spilt yngres fotball i Fredrikstad Fotballklubb og har også erfaring med 2.divisjonsspill i Østsiden.

Moss som hadde ambisjoner om opprykk til OBOS-ligaen har slitt fælt denne sesongen og høsten dreier seg om å beholde plassen i Postnordligaen avd 4.

Med Bajram Ajeti til Bryne og Omar Fonstad El Ghaouti til Lørenskog så kan Elyounoussi bli en sårt tiltrengt forsterkning på spissplass. Han kan også bekle en kantrolle. Fra før har den tidligere Skeid og Vålerenga-spilleren Dawda Leigh kommet inn porten på Melløs.

- Annonse -

– Ridouan kjenner jeg godt fra før, og det er flere 2.divisjonsklubber som har vært interessert i han i sommerens vindu. Han trente blant annet med Fram Larvik og gjorde et godt inntrykk der. Ridouan var veldig god for meg i Trosvik, og vil bidra til å skape større bredde i stallen vår, sier Moss FK-trener Ole Martin Nesselquist til klubbens hjemmeside.

– Han er en veldig lojal spiller, med gode holdninger og gode verdier. Han passer fint inn i profilen vi ser etter på nåværende tidspunkt, sier Nesselquist.

Ridouan er lillebroren til den mer kjente Tarik Elyounoussi.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -