Risholt: – Jeg kan og vil være med på å snu dette

2133
Roger Risholt Foto: Jarle Vines (Wikimedia)

Det er ingen underdrivelse å si at Roger Risholt har vært ute i kulden i Fredrikstad Fotballklubb. Han vil dog ikke være med på at det nå handler om å få spilletid. Det viktigste er at klubben holder seg.

– Klubben tar grep som er helt nødvendig. Jan Halvor prøvde, men fikk det dessverre ikke til i FFK, sier Risholt til Fotballnerd.no

Les også: Jan Halvor Halvorsen ferdig i Fredrikstad

Mons Ivar Mjelde inn, hva betyr det for dine sjanser tror du?

- Annonse -

– Mons Ivar har vært i Brann og har vist at han kan stå i motvind som i medvind. Mine sjanser er sekundært, det viktigste er at vi klarer å holde plassen. Jeg kan og vil være med på å snu dette, fortsetter Risholt.

Men det er ingen tvil om at det lå andre grunner til enn sportslig at du ikke var en del av planene til Halvorsen? Enkelte kamper var du ikke engang på benken? Det må vel sees på som en ny sjanse for deg også?

– Jeg synes det var merkelig, men det var vel han som ikke ville ha meg med videre i Start i 2001. Det virket veldig bestemt allerede i Januar at jeg ikke ville bli satset på. Har hatt en veldig fin karrière etter det og karrièren er langt ifra slutt. Neste mål er å redde plassen i FFK. Om jeg spiller får vi se på, det viktigste er at vi alle får en konkurranse situasjon og vi vet at Mons Ivar er en knallhard type som kan ta tøffe valg.

Les også: Mons Ivar Mjelde tar over Fredrikstad

Hva må Mons Ivar gjøre for å snu dette? Tror du det blir en formasjonsendring?

– Viktigste er at han klarer å få inn en sinnsyk energi i gruppen. At vi forstår alvoret vi har satt oss i. Formasjonsendring kan det kanskje bli. Mons Ivar vil helt sikkert se på spillermaterialet og se hva som passer FFK best, avslutter Risholt til Fotballnerd.no

Hva mener du? Er Mons Ivar Mjelde rett man for FFK? Del din mening i kommentarfeltet under!

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -